top of page

FAQ

FAQ om  2alive & Jesper K. Antonisen

Der kan være en masse spørgsmål man søger svar på i forbindelse med booking af musik og underholdning. Her kan du finde svarene på de mest almindelige af slagsen, men du er selvfølgelig også velkommen til at sende en mail hvis du har andre spørgsmål.

 

Læs evt. også vores kontraktbetingelser.  

 

 

Pris 
Hvad koster det at booke dig/jer? 

En fast pris kan du ikke få. Derfor skal du ringe eller sende en mail og fortælle hvor, hvornår, hvor længe og til hvad der skal spilles. Prisen kan også afhænge af om det er et arrangement med mange mennesker! 

En duo koster selvfølgelig mere end en solomusiker, som kan være fuldt ud lige så kompetent som en duo. Men det er en forholdsvis lille merpris, man skal betale for at få en større musikalsk oplevelse. Det er et meget mere alsidigt repertoire med en kvindelig sanger og bedre lydbillede, som kan leveres. Der er selvfølgelig også numre, som KUN en kvindelig sanger bør synge. Vælg selv, men husk...musikken er et dårligt sted at spare!

 

 

 

PR-materiale 
Kan man høre noget demo på nettet? 

En demo fortæller dig INTET om hvordan musikken leveres LIVE ud over scenekanten. Engagement og indlevelse er nøgleordene for en god oplevelse af musikken. Man kan godt få demo-materiale tilsendt på mail hvis dette ønskes, eller det kan findes her på siden eller på www.2alive.dk.

 

Alle de demoer der kan høres er præcis som de lyder live. Det er numre som er optaget i øveren, 100% live med snottet næse, små "bøffer" og hvad dertil hører. WHAT YOU HEAR IS WHAT YOU GET!

 


Kontrakt 
Hvorfor skal der laves em kontrakt når bookingen er foretaget? 

Det er altid rart at have en skriftlig aftale. Så er der mindst chance for misforståelser f.eks angående spilletidspunkt, strømforhold osv.. 

 


 

Ankomst
Hvor lang tid beregnes der til opstilling og er det inkluderet i spilletiden?

Som regel beregnes ca. 1½-2 timer til opstilling og lydprøver. Men hvis det er et arrangement, som kræver et større lyd & lysanlæg, som beregnes der ca. 3 timer til opstilling. Den tid der bruges til opstilling, er ikke indregnet i den aftalte spilletid.....så man kan vel sige den er gratis.;-)

 

 


Plads 
Hvor meget plads skal der beregnes til udstyr o. lign? 

For at kunne publikum en god oplevelse, såvel lydmæssigt som visuelt, skal der som minimum beregnes 6 meter i bredden x 3 meter i dybden til  lyd og lys (dog kun 3 x 2 meter ved solooptræden)! Er der en scene kan den evt. også benyttes, den må blot ikke være for høj og for langt væk fra publikum, og det er vigtigt at det aftales på forhånd, om en evt. scene SKAL benyttes eller ej, af hensyn til hvilken type anlæg der skal medbringes.

 


 

Spilletid
Hvor længe spiller du/I?

Som udgangspunkt spilles der så længe kunden ønsker det i sæt a' ca. 45-50 minutter. Starttidspunktet aftales altid på forhånd og herfra tæller så taxameteret for den aftalte spilletid (det vil altid fremgå af kontrakten). Overtid kan aftales under arrangementet.

Hvis der serveres natmad o. lign, vil musikken stoppe, og sige tak for i aften, når den bliver anrettet. Man risikere at få en tam og kedelig afslutning på arrangementet hvis der spilles mens der serveres natmad. 

 

 


Styrke/volume 
Nu spiller I vel ikke højt? 

Jo, selvfølgelig spiller vi højt...men kun når der skal danses.:-) Det er jo ikke meningen man giver penge for at få noget god musik og så kan det ikke høres.

Dinérmusikken er meget afdæmpet. Det skal helst være sådan, at man kan føre en samtale med den der sidder på den anden side af bordet. Vi bestræber os på at være der som diskret baggrundsmusik, som giver en god stemning og ikke dominere festen.

Det forholder sig nærmest omvendt med dansemusikken. Her skal niveauet ligge så højt at, at publikum gerne vil danse: Desuden lyder det ikke særlig rart at man kan hører føderne blive slæbt hen over dansegulvet. Så her bliver der lukket godt op for sluserne.....;-)

 

 


Strøm 
Hvorfor skal I have 380 /400 Volt og ikke 220 Volt til jeres instrumenter? 

Der er ikke noget mere kedeligt end en musiker eller et band, der står i et mørkt hjørne af lokalet. Derfor medbringes som regel et lysanlæg af en størelse der passer til arrangementet. En gang imellem vil der også blive medbragt en røgmaskine, hvis lokalets størrelse tillader det. Det gør at scenelyset fremtræder bedre, desuden er det er jo sundt med lidt color på tilværelsen.;-)

 

Man kan sammenligne det lidt med kokkens mad. For at få den til at se lækker og professionel ud, bliver den anrettet flot med sauce og garniture....det samme gør vi med lys og røg. Selvfølgelig er det ikke et diskotek med blinkende lamper og hele lokalet indhyllet i røg. Det er afpasset så det ikke er generende.

Hvis man derimod booker en solomusiker vil en ganske alm. stikkontakt (220 Volt) som regel være nok. Der må dog helst ikke kører et fadølsanlæg, kaffemaskine eller andre strømslugere, da det KAN give en forfædelig støj i anlægget. 

 

 


Afregning
Hvornår skal honoraret afregnes?

Afregning med kunden sker ALTID umiddelbart efter afslutningen på arrangementet. Husk at der ikke kan afregnes med betalingskort! Vi modtager kun kontanter eller via MobilePay. HUSK at tjekke om dit daglige max-beløb ligger inden for det aftalte honorar!

 

Man kan også overføre honoraret via Netbank, men så skal det aftalte beløb være på vores konto senest 2 dage før arrangementet. 

 


 

Optaget
Hvad gør vi hvis 2alive/ Jesper K. Antonisen er booket til anden side?

Så hjælper vi dig gerne med at booke et andet band eller musiker. Skriv eller ring, hvis vi skal hjælpe med at finde underholdningen til dit næste arrangement.

bottom of page