top of page

ENTERTAINMENT

TJENERKOMPAGNIET

....knivskarp underholdning

Tjenerkompagniet
Tjenerkompagniet består af tre yderst musikalske "tjenere". De er et godt sammenspillet team, som har arbejdet sammen i en årrække. Man vil kunne møde bla.: 

 

  • Den Lille Overtjener - har styr på det hele, undtagen sit kærlighedsliv.

  • Under Tjeneren - som for det meste kommer galt afsted.

  • Praktikanten - der skal ha' alt forklaret.

 

Tjenerkompagniet er på stedet når gæsterne ankommer, og i starten virker alt normalt, men ........ det bliver sikkert ikke ved.

 

Alt efter ønske kan de deltage i servering af velkomstdrinks, servere ved forretten og skænke vin. Efterhånden som tingene udvikler sig og efter en del undren, går det op for gæsterne, at tjenerne er en del af underholdningen. Herfra tager tingene fart. 4-5 indstuderede sekvenser, hvor gæsterne er involveret i større eller mindre grad krydret med trestemmig sang og gags.

 

Det hele afsluttes med et forrygende show af ca. 20 minutter, hvor de optræder med en eller flere af deres figurer og, hvis det er aftalt på forhånd, brandmands-strip.

 

Tjenerkompagniet kan bookes på tjenerkompagniet@avenuemusic.dk til fordelagtige priser, hvis de bookes sammen med Jesper K. Antonisen eller 2alive.

 

Tjenerkompagniet kan bookes i hele Danmark.

STUMPTJENEREN

....hæng for guds skyld ikke dit overtøj på ham.

10-223x300.jpg
StumpTjeneren er en tjener-wanna-be, som alt efter ønske kan deltage i servering af velkomstdrinks, servere ved forretten og skænke vin. Efterhånden som tingene udvikler sig og efter en del undren, går det op for gæsterne, at han er en del af underholdningen. Han kan til tider virke retarderet. Han gør sit bedste for at servicere gæsterne, men bliver hurtig forvirret.
 
Han springe tit over hvor gæret er lavest, og kan godt finde på at sætte gæsterne i sving med noget, som HAN burde gøre.
 
Stumptjeneren har særdeles nemt ved at forelske sig, og det vil en eller flere af gæsterne opleve i løbet af festen.
 
Han starter sin optræden, når man sætter sig til bords, og kommer med små indslag og synger også nogle sange i løbet af de ca. 2 timer han er der.
 
Hvis kunden ønsker det, sluttes der af med et humoristisk brandmandsstrip.

 

Stumptjeneren kan bookes på stumptjeneren@avenuemusic.dk til fordelagtige priser, hvis han bookes sammen med Jesper K. Antonisen eller 2alive.

Stumptjeneren kan bookes i hele Danmark.

bottom of page