top of page

FEEDBACK

Tidligere kunders oplevelser.

 

Her kan du læse et lille udpluk af de hilsner/kommentarer, som tikker ind på mailen fra mine kunder.

 

Har du tidligere booket din musik og underholdning hos 2alive eller Jesper K. Antonisen, har du kommentarer til websitet eller har du bare lyst til at skrive en hilsen, så kan du gøre det på 2alive´s Facebookside.

 

Mere uddybende kommentarer kan sendes på e-mail.

 

 

 

70 års fødselsdag

Du spillede virkelig dansemusik alle kunne genkende og danse til. Mit livs fest tror jeg roligt jeg kan sige. Tusind tusind tak Jesper.:-)

Mange hilsner

Edith 

60 års fødselsdag

Rigtig god underholdning for alle aldersklasser, god og alsidig musik. Gæsterne gav god respons på underholdning og musikken fra Jesper. Meget professionel og god til at få folk med på en skål og sjove indslag. 

Vh. Bente & Jørgen Holm

 

 

50 års fødselsdag

Tak for rigtig god musik til min fødselsdag. Det var helt sikkert årsagen til at dansegulvet blev flittigt benyttet. Du var god til at ramme den musik som gæsterne gerne ville høre og også musik under middagen og til sangene var perfekt. Jeg kan bestemt anbefale dig til andre.


De bedste hilsner
Lisbeth

 

 

Jesper og Tjenerkompagniet styre for vildt

Sikken en underholdning til vores sølvbryllupsfest I sørgede for. Gæsterne og værterne fik en fantastisk oplevelse fra start til slut. Vi fik grinet som aldrig før af alle de sjove/tossede indslag som I leverede til UG. Det er bestemt nogle af de bedste penge som vi nogensinde har givet ud.


Med venlig hilsen og tak for en uforglemmelig aften.
Hanne og Peer Bentsen, Tårs, Sakskøbing

 

 

Firmafest

Hej Jesper!
Tak for en supergod performance ved vores firmafest i lørdags. Du ramte plet med dit musikvalg i en sammenhæng hvor der var 40 års forskel fra de yngste til de ældste. Du vil få min varme anbefaling til alle der har brug for god musik og sang.
Vi ses en anden gang!


De bedste hilsner
Kim Nielsen

 

 

60 Års Fødselsdagfest

Hej Jesper.
1000 Tak for en super aften med god musik og dejlige indslag.
Du har en super musikforståelse hvor du spiller dejlig baggrundsmusik og så bare trykker den af når dansen går i gang.
Det er ikke sidste gang vi gør brug af din underholdning.


Mvh. Allis og Kjeld Nykøbing F

 

 

50 års fødselsdag

Hej Jesper
Mange tak for din tur her over til det jyske. Det blev en super fest med dans og muntre indslag. Flere af gæsterne har kommenteret din musik, som var super, både under maden og til dansen. Vi glæder os til næste gang og vil helt sikkert anbefale dig til andre.


Knus fra Inge Marie og Ruben

 

 

Fantastisk musik til vores sølvbryllup

Vi holdt vores sølvbryllupsfest den 29. november 2014. Og hvilken fest. Højt humør hele festen igennem. Alle var med til det sidste både gammel og ung. Og det kan vi takke Jesper for. Han spillede fantastisk. Rigtig god musik blandet med god humor gjorde at det hele bare spillede sammen. Vi vil altid huske denne fest og en meget stor del på grund af at vi havde fundet den rigtige musiker, nemlig Jesper. Tak skal du have Jesper. Jeg håber at vi får mulighed for at opleve dig en anden gang.


Med venlig hilsen
Jolanta og Flemming

 

 

Sølvbryllup

Hej Jesper
Tusind tak for super god musik ved vores sølvbryllup den 25/10 .Du gjorde det bare super godt og vidste lige hvad vi ville hører . Kan kun varmt anbefale dig til alle andre og det ved jeg også at vores gæster vil gøre. En af gæsterne sagde til mig, at han havde ikke været til en fest i mange år med så god en musiker.Så kun varm anbefalinger herfra. Hvis vi skal holde fest igen, ved vi helt sikkert hvem der skal spille. Tusind tak for god musik og underholdning.


Jette og Brian Mølgaard

 

 

Konfirmation

Havde fornøjelsen af at have Jesper til at spille til vores børns konfirmation (tvillinger). Jesper var fantastisk dygtig til at fornemme stemningen og dermed spille musik, som gjorde festen til et stort hit :-) Vi havde også have hyret Tjenerkompagniet, som gjorde festen uforglemmelig. Alle gæsterne - både børn, unge, voksne og ældre (+80 år) lå flade af grin af deres sjove påfund. Vil derfor give både Jesper og dem vores varmeste anbefaling. Næste gang vi skal holde fest, vil Jesper helt klart være ham, vi kontakter.

Med venlig hilsen
Jacob og Marianne Hansen

 

 

Sølvbryllup

Hej Jesper.
Tusind tak for rigtig god musik til vores sølvbryllupfest. Ligeledes også den måde du var med til at skabe stemningen på under middagen. Du holder en rigtig god balance mellem at underholde og "bare" at spille lidt baggrundsmusik. "Midt om natten" går stadig rent ind under huden når alle bare skråler med :-). Mange tak for musikken og på forhåbentlig snart på gensyn /genhør.


Mvh.
Bente og Johnny

 

 

Sølvbryllup

Hjemme igen efter den skønneste sølvbryllupsfest. Tak til Skovridergaarden for et super flot arrangement og til musiker Jesper K. Antonisen, som leverede den smukkeste musik. Kan stadig høre tonerne fra brudevalsen inde i mit hoved. Vil selvfølgelig også takke alle vores dejlige gæster - vi havde ikke kunnet gøre det uden jer. Føler mig lidt tom indeni i dag. Ville virkelig ønske at jeg kunne gøre det hele om. Pludselig har alle de ting i planlægningen, som ikke lykkedes i første hug, ændret status fra problemer til små kære minder.


Hilsen Anette og Steen

 

 

60 års fødselsdag

Kære Jesper.
Tusind tak for super skøn musik til min 60 års fødselsdagsfest den 21.juni. Perfekt underholning under spisningen, til diverse sange - hjælp under taler indsalg og ikke mindst var dansegulvet fyldt hele aftenen fra første strofe lød. Vi har fået en masse positive tilkendegivelser fra gæsterne om en perfekt underholdende musiker og god sanger. Tusind tak for at du var med til at gøre min fest til en super og uforglemmelig fest. Vi vil helt klar anbefale dig til andre.


Hilsen Jonna og Jan Rasmussen.

 

 

Konfirmation

Konfirmation på Cocotten.
Kære Jesper. Altid en fornøjelse at være til fest hvor du spiller, derfor valgte vi dig til vores datters konfirmation. Vi vil klart anbefale dig.

 

Hilsen Fam. Mistarz

 

 

30 års fødselsdag

Dyb respekt Jesper, festen blev "læst" perfekt og du klarede alt helt perfekt. Både til spisning, festsagne og især da dansen gik igang. Du løftede stemningen til festen rigtig meget og alle har rost dig for at ramme præcis den musik vi ville høre. Kanon job du klarede der meget proffesionelt. 
Bedste anbefalinger og en stor tak.


Mvh. Morten

 

 

50 års fødselsdag i Odense

Så gjorde du det igen, tak for skøn musik til stor glæde for alle til 50 fødselsdagen i Odense d. 13 september. Dansegulvet blev hurtigt udsolgt, og gæsterne råhyggede med de 3 dygtige drenge fra Tjenerkompagniet, så en stor tak for en dejlig aften på skovkanten.


Hilsen Lone og Henrik Kaltoft

 

 

Konfirmationsfest i Ejby

Kære Jesper.
Tusinde tak for super god musik til Klara´s konfirmation. Dansegulvet var fyldt hele tiden og vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne. Det var også super at du bare kunne spille alle sangene til festen. Vi var så begejstret for din musik, så vi har hyret dig igen til vores bryllup den 24. august. Vi vil på det varmeste anbefale dig hvis nogen spørger efter musik til en fest.

 

Hilsen Anne & Anders

 

Super underholdning til Mikkels konfirmation

Kære Jesper. Tusind tak for super underholdning til Mikkels konfirmationsfest i lørdags. Vi har oplevet dig flere gange, og planlagde festen efter hvornår du kunne - vi ville bare have dig til at spille! Og du skuffede os heller ikke denne gang. Med dig til at sørge for musikken og Landsbyen til at sørge for resten, ja, så kan det kun blive en god fest. Du får vores bedste anbefalinger! Tak.


Ole og Winnie Blak Johansen, Sakskøbing

 

 

50 års fødselsdag i Brande

Hej Jesper.
Her fra Brande har vi alle kun positivt at sige og det gælder lige fra ankomst til slut. Især god til at spille musik som der bliver danset til og evnen til at komme med bemærkninger uden at overtage hele festen. Mange kom i løbet af aftenen og sagde: Hvor synger han dog godt.
Du var i høj grad med til at gøre aftenen til noget vi sent glemmer og anbefaler dig på det varmeste.


Hilsen Kirsten og Kim

 

 

Bryllup på "The cottage"

Kære Jesper.. Vi og vores 70 gæster, siger dig mange tak, for fantastisk musik til vores bryllup.. Det er jo bare sådan at god musik, er jo det halve, for at få en god fest... Dansegulvet var fyldt hele tiden, og var det ikke fordi at vi sagde stop, ja så dansede vi sikkert endnu... Vi har fået så mange rosende tilbagemeldinger, fra alle gæsterne... Kunne ikke ha ønsket mig bedre musik, eller en bedre dag... Vi ses helt sikkert igen...

 

Hilsen Ria & Martin

 

 

Bryllupsfest i Idestrup

Jamen, jeg kan da kun nikke og være 100% enig med alle de andre, der har været inde og skrive i gæstebogen! Jesper var med til at gøre vores bryllup til den mest fantatiske fest! Han læste sit publikum med det samme, kom med de rigtige små bemærkninger på de rigtige tidspunker! Jamen vi er tilfredse at vi kun kan sige, Jesper vi ses igen til den næste store fest! 


Mange tak for fordi du var med! 
Louise & Thomas

 

Michaels 50-års fest

Kære Jesper. 1000 tak fordi det viste sig at du var et perfekt musikervalg til vores fest. Dit repertoire, dine gode bemærkninger undervejs og Queens "Love of my life" (som jeg som fødselarens kone havde nærmest tvunget dig til at spille) sad bare lige i skabet. Alle gæsterne kom til os enten under eller efter festen og spurgte, hvor vi havde været så heldige at finde dig....Vi glæder os til at møde dig en anden god gang.


Mange glade hilsner fra 
Tina og Michael, Slagelse

 

 

Tak for samarbejdet

Hej Jesper. Rigtig glædelig jul og tusinde tak for samarbejdet i 2010. Det er en fornøjelse at spille sammen med dig og møde dig.
Vi håber vi ses mange gange i i det nye år.

Kærlig hilsen
5aLive

 

 

Fantastisk musiker- Jesper K. Antonisen

Efter at have bestilt Jesper for over et år siden,glædede vi og vores gæster til at høre ham til vores sølvbryllupsfest på Ry Park Hotel. Og det må vi sige, vi havde fået en kanon god musiker, som "læste" festen lige fra dinnermusik og til det hele afsluttede med dansemusik, i vores festival musik stil. Gæsterne ved festen kan kun sige rosende ord, om Jesper og hans optræden, både nærværende og diskret, på den gode måde.

Jesper kan virkelig også anbefales til det jydske :-)


Venlig hilsen Per og Vita.

 

 

Kanon fest

Halløjsa Jesper ;-)
Vi vil lige takke dig fordi du var med til at gøre vores bryllupsfest helt uforglemmelig. Du er bare den bedste og kan anbefales til alle. du gjorde et kæmpe stort stykke arbejde, og du gjorde det mere end vellykket ;-)
1000000 tak skal du have herfra det sønderjydske.

Kæmpe varme hilsner fra HC og Janni

 

 

Konfirmation - Svogerslev Kro

Hold da op for en fest!
Kroen sørgede for den gode mad, gæsterne sørgede for det gode humør og Jesper sørgede for resten! Rigtig fin stemning under middagen, hvor Jesper var god til at bidrage med lidt underholdning. Helt fantastisk blev det, da der blev spillet op til dans... fyldt dansegulv hele aftenen!
Endnu en gang tak for rigtig god musik - vi vender helt sikkert tilbage!

Hilsner fra Casper, Jens & Lene

 

 

Anbefales..!

Vores husorkester hedder Jesper Antonisen! Så kort kan det siges. Jesper kører en god fest helt op til en KANON fest.
Vi har "brugt" ham flere gange - og gør det igen. God musik gør gode mennesker glade.

 

Mvh Jesper Skott

 

 

Fruens 50 års fødselsdag

Tusind tak for den dejlige musik du leverede til min 50 års fødselsdag. Du spiller og synger fantastisk, forstår at imødekomme ung som gammel med dit valg af musik. Din ide med Tjenerkompagniet var også bare med til at gøre festen til noget der snakkes længe om her ovre i Odense.


Den bedste anbefaling til Jesper og Tjenerkompagniet fra Lone og Henrik

 

 

Sølvbryllup i Tvindelstrup Forsamlingshus

Tusind tak for dejlig musik,til vores sølvbryllup.Vi var blevet dig anbefalet af en anden musiker der ikke kunne,det er/var vi ikke kede af. Næste gang vi skal holde noget, har vi ingen betænkeligheder med at bruge dig. Det samme siger vores gæster også ,ung som gammel,så fortsæt med det gode humør og den måde du fanger selv den lille smule der bliver sagt og kører med,med musikken lige med det samme. Så godt gået.

Mvh. Viggo Larsen

 

 

Bryllup i Sorø

En stor tak til Jesper & Flemming som leverede fantastisk musik ved vores bryllup den 12. september. I gjorde det super godt og i levede bestemt op til vores forventninger. I leverede en super stemning og alle gæster har givet positive tilbagemeldinger. Der var fyldt op på dansegulvet og musikken ramte plet. Tusinde tak for at i var med til at gøre denne dag speciel for os.

Mange hilsner
Kenneth og Tenna

 

 

60 års fødselsdag på Melbygården

Tusind tak for din musik som du spillede til min fest, og vi nød det allesammen. For os, Anne marie og jeg, var det en "satsning". Vi havde aldrig hørt dig synge og spille, men du leverede bare varen, og du havde situationsfornemelse, og var bare superskøn.
Hvis du har brug for reklame, så må du godt henvise til os. Endnu engang mange tak, og håber at vi ses en anden gang


Hilsen Jørgen

 

 

40 års fødselsdag

I god tid havde jeg booket jesper Antonisen til min 40 års fødselsdag, og heldigvis for det, for det var en musikalsk fornøjelse alle blandt gæsterne vil snakke om i lang tid (på den gode måde). Alle gæsterne samlede ind til en omgang mere, da de fleste ikke var færdige med at høre Jespers musik. 
Tak fordi du gjorde min 40 års fødselsdag til en fed fest med massere af god musik, alle kunne "motionere" til. Stemningen var høj og humøret i top. Tak endnu engang

Tusind tak

Anette Nielsen
Høng

 

 

Dobbelt 40 års-fødselsdag

I anledningen af vores 2 x 40 års fødselsdag, fik vi " foræret " levende musik som en del af en gave. I den anledning kom vi i kontakt med Avenue music og fik booket Jesper Antonisen. Uden at kende noget til hverken Avenue Music eller Jesper Antonisen. Dette er noget af en chance og tage, synes vi, men gør det gladeligt igen, for som beskrevet, er Jesper bestemt ikke en musikker der sidder og gemmer sig i et mørkt hjørne. Han kan virkelig få folk op og stå, endda helt op på stolene. Vi siger tak for dejlig musik for folk i alle aldre, for virkelig erfarenhed og specielt for Jespers situations fornemmelse. Hvad er en fest uden levende musik????? Ja hos os finder vi ihvertfald ikke ud af det og glæder os til forhåbentlig at kunne booke Jesper til vores kobberbryllup. TAK.

Med venlig hilsen

Per og Charlotte Poulsen

 

 

Juhuu for et kobberbryllup.

Den 20. okt. holdt vi kobberbryllup.Hold da op hvor var det lækkert at opleve en musikker som ikke spillede dansemusik ligesom alle andre festmusikere. Masser af dejlige pop og rocknumre - tak for det Jesper.:-)))

Mange hilsner
Claus & Ida

 

 

Firmafest med super musik

En fornøjelse at have jer (No Limit) til at spille - alt var perfekt. Alle gæster var vilde med musikken - så det var bare super!!! 

Med venlig hilsen
Helle Knudsen
Morsø kommune

 

 

Konfirmation på Lolland

Alle vores gæster har rost os for vores valg af Jesper K. Antonisen. Han besidder evnen til at fornemme hvornår han skal komme med indslag til slagets gang, f.eks. hvis værten, i sin usikkerhed, glemmer nogle vigtige detaljer, eller der går for langt tid imellem fællesskål, eller hvis snakken af den ene eller anden grund går trygt på enkelte pladser. Men på intet tidspunkt er der tale om, at det er Jesper der har hovedrollen, den vedbliver at være hos vores konfirmand. Eftefølgende dansemusik var ligeledes til UG! Jesper har levet op til vores ønsker og forventninger. Det skal i den forbindelse nævnes, at vi havde booket ham til festen hele 3 år forinden, på baggrund af deltagelse i en lignende familiefest.

Med venlig hilsen
Janne og Karsten
Stokkemarke

 

40 års fødselsdag

Tak for dejlig musik igen igen. Jesper K. Antonisen har nu spillet til 2 fester hos os. Begge gange har alle vores gæster nydt musikken meget. Jesper er god både til at være med at skabe den rigtige stemning under maden og er også rigtig god til at spille glad dansemusik.

Med venlig hilsen
Ove & Lone Hansen

 

 

Byfest i Vemmedrup

Vi har i flere år haft den fornøjelse at have No Limit til at spille til vores byfest.

No Limit er rigtig gode og spiller meget varieret, så alle kan svinge benene på dansegulvet. Under middagen er de også blændende til at sætte gang i stemningen ved fællessange m.m.

Vi kan varmt anbefale dem og bruger dem helt sikkert igen.

Hilsen
Vemmedrup idrætsforening
Inge Hemmingsen

 

 

60-års fødselsdagsfest i Østofte

For første gang siden vores bryllup for 18 år siden - og mange fester senere - stod vi nu og skulle holde 60 års fødselsdag. Vi havde besluttet at det skulle være med levende musik, og fik Jesper K. Antonisen varmt anbefalet.

Nu sidder vi her små 2 døgn efter og er stadig helt oppe i skyerne over en god fest - ikke mindst p.g.a. Jespers gode musik og muntre indslag. Hans timing både under middagen, under sangene og til dansen var helt i top!! Mange af vores gæster var til sidst henne for at tage hans visitkort - og lur mig om vi ikke en dag støder ind i ham til en fest igen.

Tak Jesper, fordi du var med til at gøre Flemmings aften uforglemmelig :-)

Karen Hansen
Østofte

 

 

Konfirmation i Ringsted

Jamen så havde vi da lige Jesper K Antonisen til at spille til vores søn Caspers konfirmation. Det var selvfølgelig med lidt spænding at vi havde hyret ham for vi vidste jo ikke hvem han var og hvordan han spillede, men han var blevet anbefalet. Vi fik til fulde indfriet vores forventninger for Jesper er en rigtig god musiker, der under middagen spillede meget afdæmpet således at folk kunne tale sammen uden at råbe. Han havde en rigtig god fornemmelse til at finde gæsternes smag og det benyttede han sig af under dansen, hvor han spillede den slags musik, som de fleste af vores gæster foretrækker.

Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til andre som er i tvivl om hvilke musiker der skal vælges til netop deres fest. Jesper spiller rigtig godt, og er med til at gøre en fest god.

Med venlig hilsen 
Pia og Palle Ravn

 

  • Facebook Social Icon
bottom of page