top of page

INFO

Hvis vi skal ta' det fra begyndelsen, så startede jeg som 15 årig knægt med at spille til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, skolefester ja kort sagt alt hvad der kunne gå under undskyldningen at være en fest.

Et godt udgangspunkt i denne branche, er nok at man skal dækkes ind af et rimeligt bredt repertoire. Uden at love for meget tør jeg godt sige, at der er musik fra næsten alle genrer, så der er ingen der går forgæves hvis de vil have lidt gang i gaden. Den genre jeg befinder mig bedst i, og som jeg selv er vokset op til, er primært pop og rock fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og frem til i dag. Er man til nyere dansktop, tja..... så er det bestemt ikke det man får mest af....det er der mange andre dygtige musikere der spiller. ;-)

Jeg har ikke ry for at være en musiker der bare sidder og gemmer sig bag sit keyboard i et mørkt hjørne af lokalet......meeen hvis man insisterer, så kan jeg godt være fluen på væggen. Efter min ringe menig, så er et af de vigtigste parametre for en musiker, at "læse" publikum rigtigt. Efter en del år i branchen, syntes jeg selv OG mine kunder, at det går da meget godt. ;-)

Afdæmpet og lyttevenlige dinérmusik, er naturligvis også en del af det brede repertoire. Nogle af de numre du vil kunne høre under middagen kunne f. eks. være:

 

Jessie - Joshua Kadison

I swear - Al-4-one

Your song - Elton John

Du er - News 

Sir Duke - Stevie Wonder 

New York New York - Frank Sinatra

Careless whisper - Georg Michael....og mange mange flere. 

 

Som tidligere nævnt, kan jeg godt være med til at få et godt "kick-off" på festen, men det er som udgangspunkt ikke en del af oplægget, uopfordret at stå for underholdningen, når middagen indtages. 


Hvis man gerne vil jump-starte en fest, kunne et serverings-teater, som du kan booke sammen med mig, være en super løsning. Det vil med garanti være noget gæsterne vil huske festen for. Ring eller mail for tilbud på musik inkl. tjenershow.....det er faktisk ikke så dyrt.;-)
 

bottom of page