OLD NEWS

BLACK FRIDAY 2016
Selvfølgelig er der også BLACK FRIDAY på musik-booking. Book fredag den 25. november 2016 og få til 50% på duoen 2alive!!!
 
Resten af november og december får du 25% rabat på prisen, hvis du booker 2alive til dit næste partyyyy.
Book her og skriv "BLACK" i feltet til bemærkniger:
Oktober/november 2016
Så er duo-projektet godt i gang. Vi går og tripper efter at komme på landevejen, men har allerede lidt jobs i nærområdet op tl jul. Afhængig af antal gæster, kan vi muligvis være at finde på Hotel Saxkjøbing 2 fredage i december.
 
Navnet på duoen endte med at blive 2alive og der vil naturligvis komme en hjemmeside snarrest.
August/september 2016
Sommerferien er overstået og foran venter et efterår med spændende jobs. 
 
Efter at have øvet det meste af sommeren, er det snart tid til at præsentere en ny duo, som spiller genkendelige pop og lettere rocknumre. Duoen kommer til at består af undertegnede og en kvindelig sanger. Mere info følger med bla. band-navn, deltaljeret genrebeskrivelse, billeder m.m..
Juni/juli 2016
Sommeren er godt i gang med en masser bryllupper landet over. Lige nu kan du booke bryllupper og andre privatfester på alle lørdage i 2017 men til 2016-pris!!!
  1. Book Online via "BOOKING" øverst i menuen
  2. Skriv "2016-PRIS" i feltet til bemærkninger
  3. Give min Facebookside et "like"
 
Tilbudet gælder frem til 31. oktober 2016.
 
Husk du stadig kan booke musik på alle ledige datoer (søndag - fredag), hvor du kan sparre helt op til 50 % på udvalgte datoer.
Sæt igang....;-)
Maj 2016
Spar flere tusinde kroner på dit næste arrangement!
 
Lige nu kan du booke musik på alle ledige dage (søndag - fredag) til og med 31. oktober 2016 og få op til flere tusind kroner i rabat på udvalgte datoer!  Det eneste du skal huske er:
 
  1. Book Online via "BOOKING" øverst i menuen
  2. Skriv "TILBUDSPOP" i feltet til bemærkninger
  3. Give min Facebookside et "like"
 
Så når du kender datoen på din fest, så se dog og få booket;-)
April 2016
Det nye projekt er ved at tage form og nu kan sløret løftes en lille smule mere. Besætningen udvides til det dobbelte og gør også det hele lidt kønnere.;-)  
 
Nærmere info følger.....
Februar 2016
Det er jo jul om et øjeblikl og julefrokosten kan bookes allerede nu!!! De første er allerede smidt i kalenderen. Det blev i første omgang til 4 stk. på det fantastiske spisested - Hotel Saxkjøbing.
 
Kilk på datoerne ude til højre for bordbestilling.
September 2015
Så kom der endelig et nyt website og det har godt nok været længe undervejs, men nu er den online. Den er langt fra helt færdig. Noget af det der kommer på et senere tidspunkt, er bla. noget DEMO.
 
Der vil også blive annonceret eventuelle tilbud her (se nedenstående) og på Facebook, så følg med på siden.

Januar 2015

Nu er det stortset riskofrit at booke musik hos Avenue Music. Vi har nemlig inført et koncept vi kalder "Split-Risk".

Det betyder i alt sin enkelthed at vi går ind og deler riskoen med dig som arrangør, når du booker musik og anden underholdning. Du betaler et grundbeløb samt et beløb pr. gæst der kommer til dit arrangement. Grundbeløbet ligger mellem kr. 1.200 til 2.500,- + transport. Prisen pr. gæst afhænger af hvilken ugedag arrangementet afholdes. 

 - Mandag til torsdag kr. 15,- pr. gæst

 - Fredag kr. 25,- pr. gæst
 
 - Lørdag/søndag kr. 30,- pr. gæst

Det betyder, at hvis du aflyser dit arrangement, så skal du kun afregne kr. 1.200 til 2.500,- hvor du normalt skulle betale fuld hyre, typisk ca. 5.500,- pr. musiker.

Foreløbig gælder "Split-Risk" for Jesper K. Antonisen og No Limit, men der vil komme flere musikere og entertainere som vil være omfattet af konceptet. I princippet kan "Split-Risk" bookes på alle dage hele året, dog gælder der særlige forbehold på visse datoer. For mere info omkring datoer med "Spilt-Risk", kontakt venligst Avenue Music på 70 200 534 eller på info@avenuemusic.dk .


NB: Ovennævnte priser er baseret på booking af en solomusiker. "Spilt-Risk" kan kun benyttes i forbindelse med offentlige arrangementer og kan ikke kombineres med andre rabatordninger. Grundprisen afhænger af om det er højsæson eller lavsæson, om der er tale om flere arrangementer samt hvilken ugedag arrangementet foregår.